preskoči na sadržaj

Osnovna škola Horvati Zagreb

Login
ERASMUS+ PROJEKTI

ŠKOLA ZA ŽIVOT

RASPORED ZVONA

Klik na sliku za uvećan prikaz!

UČIONICA BUDUĆNOSTI

Učionica budućnosti opremljena je najnovijom informacijskom tehnologijom koja omogućava interaktivno učenje i razmjenu znanja za učenike škole.

MICROSOFT SCHOOL

Dokumenti za prikaz
KORISNI LINKOVI
Lista linkova je prazna
eTwinning School

ETWINNING

ERASMUS+ K2 2020.

ERASMUS + K1 2017.

ERASMUS+ K1

AMORES PROJEKT

GLOBE PROGRAM

Brojač posjeta
Ispis statistike od 7. 7. 2011.

Ukupno: 654805
Ovaj mjesec: 1902
Ovaj tjedan: 507
Danas: 7
Tražilica
ERASMUS+ PROGRAM

Erasmus+ najveći je program Europske unije za obrazovanje, osposobljavanje, mlade i sport te obuhvaća razdoblje od 2014. do 2020. godine. Obuhvaća sve europske i međunarodne programe i inicijative Europske unije u području obrazovanja (opće obrazovanjevisoko obrazovanjeobrazovanje odraslih), osposobljavanja (strukovno obrazovanje i osposobljavanje), mladih sporta.

 

Erasmus+ usmjeren je jačanju znanja i vještina te zapošljivosti europskih građana, kao i unaprjeđivanju obrazovanja, osposobljavanja te rada u području mladih i sporta. Posebno je usmjeren povezivanju obrazovanja, osposobljavanja i sektora mladih s poslovnim sektorom, te je otvoren za njihove zajedničke projekte.

 

Erasmus+ zamijenio je sedam postojećih programa iz generacije 2007. – 2013. - Program za cjeloživotno učenje s potprogramima Erasmus, Leonardo da Vinci, Comenius i Grundtvig, program Mladi na djelu te pet programa međunarodne suradnje Erasmus Mundus, Tempus, Alfa, Edulink i Program suradnje s industrijaliziranim državama i teritorijima. Prvi se put uvodi i podrška području sporta.

 

Erasmus+ nudi mogućnosti međunarodne mobilnosti za pojedince te međunarodne suradnje za organizacije, među ostalim:

 

- provođenje razdoblja studija u inozemstvu,

- obavljanje stručne prakse,

- stručna usavršavanja i osposobljavanja,

- volontiranja

- razmjene mladih

- rad na međunarodnim projektima usmjerenima na modernizaciju i internacionalizaciju sektora obrazovanja, osposobljavanja, mladih i sporta.

 

Zainteresirani pojedinci prijavljuju se putem svojih ustanova. Uz to, program nudi mogućnosti suradnje ustanovama iz cijelog svijeta kroz aktivnosti Združenih diplomskih studija i Jačanja kapaciteta u visokom obrazovanju.

Izvor: mobilnost.hr

ERASMUS+ PROGRAMI U NAŠOJ ŠKOLI
"KIDS IN CLOUDS"
Suzana Delić / datum: 3. 9. 2020. 14:55
 
Izuzetno smo ponosni što smo partneri u još jednom sjajnom Erasmus+ projektu. Nositelj projekta je Algebra, a tu su i ostali partneri:
Veselimo se budućoj suradnji i projektnim aktivnostima koje nas čekaju!

[OPŠIRNIJE]ERASMUS+ PROGRAM - KA1
Suzana Delić / datum: 16. 5. 2018. 11:45

Djelatnici u učenici OŠ Horvati već niz godina izuzetno uspješno sudjeluju u Erasmus+ projektima. Jačanje kompetencija sudjelovanjem u međunarodnim aktivnostima u našoj školi započelo je 2009. godine te traje i danas. 


[OPŠIRNIJE]RSS


preskoči na navigaciju