preskoči na sadržaj

Osnovna škola Horvati Zagreb

Login
ŠKOLA ZA ŽIVOT

RASPORED ZVONA

Klik na sliku za uvećan prikaz!

UČIONICA BUDUĆNOSTI

Učionica budućnosti opremljena je najnovijom informacijskom tehnologijom koja omogućava interaktivno učenje i razmjenu znanja za učenike škole.

MICROSOFT SCHOOL

eTwinning School

ETWINNING

ERASMUS+ K1 2018.

ERASMUS + K1 2017.

ERASMUS+ K1

AMORES PROJEKT

ODS PROJEKT

SNAIL IN SCHOOL

GLOBE PROGRAM

Brojač posjeta
Ispis statistike od 7. 7. 2011.

Ukupno: 600791
Ovaj mjesec: 145
Ovaj tjedan: 54
Danas: 21
Školske vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Dan sigurnijeg interneta
Autor: Suzana Delić, 29. 1. 2020.

Kako biti siguran na internetu? 

Već niz piuta u našoj školi razgovarali smo o ovoj temi, a predavanje na temu Dana sigurnijeg interneta često je bilo i sastavni dio roditeljskih sastanaka. Osvještavali smo važnost sigurnosti na internetu sudjelovanjem i na nizu natjecanja u sklopu aktivnosti Suradnika u učenju. Učenici su i dobitinici priznanja u sklopu toga natjecanja.

Poštujemo GDPR propise te također poštujemo privatnost objavljivanja fotografija.

Dan sigurnosti na internetu već se niz godina obilježava u našoj školi, a Dan je uključen i u Školski kurikulum. 

Ove godine obilježavamo ga 11.2.2020.

 

 

 


Poveznice:

http://www.petzanet.hr/

 

Više o:

Brošure o sigurnosti:

Facebook brošura objašnjava opasnosti prilikom postavljanja osobnih podataka i sadržaja na Facebook te načine podešavanja profila na način da se sačuva privatnost. Sigurnije na Internetu pomaže prepoznati opasnosti i nudi rješenja za aktivnu zaštitu te se posebno fokusira na izbjegavanje prijevara i zaštitu privatnih i osjetljivih podataka. Listić za roditelje pomaže da vaša djeca budu sigurna na Internetu.

Materijali preuzeti sa www.cert.hr - Nacionalnog centra za promicanje i očuvanje sigurnosti Interneta u Republici Hrvatskoj Windows operacijski sustav omogućuje vam da ograničite kako djeca koriste računalo te ih time dodatno zaštitite na internetu, a da im ne gledate neprestano preko ramena. Značajka roditeljskog nadzora pojednostavnjuje ograničavanje vremena koje djeca mogu provesti uz računalo, kao i izbor programa i igara koje mogu koristiti (te, što je možda i važnije, kada). Da biste zaštitili djecu na internetu, koristite Obiteljsku sigurnost servisa Windows Live. Pomoću tog besplatnog programa možete upravljati web-mjestima koja vaša djeca mogu vidjeti te odrediti s kime mogu razgovarati na internetu.

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju