preskoči na sadržaj

Osnovna škola Horvati Zagreb

Login
ŠKOLA ZA ŽIVOT

RASPORED ZVONA

Klik na sliku za uvećan prikaz!

ŠKOLSKA PREHRANA

Klik na sliku za prikaz aktualnog jelovnika!

UČIONICA BUDUĆNOSTI

Učionica budućnosti opremljena je najnovijom informacijskom tehnologijom koja omogućava interaktivno učenje i razmjenu znanja za učenike škole.

MICROSOFT SCHOOL

ERASMUS+ K1 2018.

ERASMUS + K1 2017.

ERASMUS+ K1

AMORES PROJEKT

ISE PROJEKT

ODS PROJEKT

SNAIL IN SCHOOL

GLOBE PROGRAM

Brojač posjeta
Ispis statistike od 7. 7. 2011.

Ukupno: 578900
Ovaj mjesec: 835
Ovaj tjedan: 660
Danas: 138
Školske vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
ERASMUS+ K1 projekti u Osnovnoj školi Horvati:Teaching Entrepreneurship Skills (TES)
Autor: Administrator , 30. 4. 2019.

Ravnateljica škole, mr. sc. Biserka Matić-Roško te učiteljice Suzana Delić, Elizabeta Hudolin i Dubravka Rušnov sudjelovale su na strukturiranom tečaju u Londonu poz nazivom Teaching Entrepreneurship Skills (TES).


Tečaj se fokusirao na podučavanje poduzetništva u školama i na to kako otkriti i poboljšati poduzetničke vještine kod učenika. Organizator je predvidio i ostvario vježbanje nekoliko aktivnosti, unutar i na otvorenom. Sudionici su stječući konkretne vještine povezane s upravljanjem timom, vodstvom ili poduzetništvom, poboljšali KREATIVNOST učenika, KOMUNIKACIJSKE SPOSOBNOSTI te njihove KAPACITETE pri  ZAPOŠLJAVANJU.

TES metodologija koja je korištena pri provedbi tečaja predviđa svakodnevne motivacijske aktivnosti, brainstormings, rad u parovima i skupinama, simulacije i umrežavanje ne samo u učionici, već i na otvorenom, što je I ostvareno. Tečaj je strukturiran na praktičnim, duhovitim i vrlo motiviranim aktivnostima, tako da su polaznici razvili vještinu kako provesti u djelo iskustvo na otvorenom. Metodologija transformira svakog nastavnika u lidera vlastitog učenja.

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju