preskoči na sadržaj

Osnovna škola Horvati Zagreb

Login
ŠKOLA ZA ŽIVOT

RASPORED ZVONA

Klik na sliku za uvećan prikaz!

ŠKOLSKA PREHRANA

Klik na sliku za prikaz aktualnog jelovnika!

UČIONICA BUDUĆNOSTI

Učionica budućnosti opremljena je najnovijom informacijskom tehnologijom koja omogućava interaktivno učenje i razmjenu znanja za učenike škole.

MICROSOFT SCHOOL

ERASMUS+ K1 2018.

ERASMUS + K1 2017.

ERASMUS+ K1

AMORES PROJEKT

ISE PROJEKT

ODS PROJEKT

SNAIL IN SCHOOL

GLOBE PROGRAM

Brojač posjeta
Ispis statistike od 7. 7. 2011.

Ukupno: 578902
Ovaj mjesec: 837
Ovaj tjedan: 662
Danas: 140
Školske vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
ERASMUS+ projekti u Osnovnoj školi Horvati - STEAM is IN, then without rest, take A CHANCE and be THE BEST!
Autor: Suzana Delić, 19. 4. 2018.

Profesor Hrvatskog jezika Ivan Kardum pohađao je strukturirani tečaj u sklopu Erasmus+ K1 projekta, Assessment for learning – Creative and diverse methods for education in the 21st century

04.03.-10.04.2018. Borgrnes, Island


 

Tečaj je bio koncipiran od 53 sata stručnog usavršavanja za učitelje kroz radionice, prezentacije sudionika te posjet školi u Borgarneseu. Voditeljice su bile Gudrun

Petursdottir, ICT menađerica te trenerica te Cherry Hopton, ICT trenerica. Glavni focus edukacije je bio kako koristiti vrednovanje te još važnije kako vrednovati za učenje. Sudionici su naučili kako kreirati I implementirati kreativno okruženje za učenje, kako omogućiti vrednovanje u realnom vremenu, kako kreirati vrednovanje realičitim metodama i kriterijima.

Tečaj je bio organiziran u sedam dana počevši s razgovorom što I kako vrednujemo. Sudionici su objašnjavali forme vrednovanja te razliku formativnog I sumativnog vrednovanja. Sudionici su u skupinama ragovarali o ključnim kompetencijama potrebnima u ovome stoljeću te koje su metode učenja najkorisnije za razvoj ključnih kompetencija.

Posebna pozornost je data vrednovanju za učenje te odgovoru na pitanja što je to i što zaista želimo vrednovati. Prikazan je primjer škotskog iskustva (Short Lecture on Curriculum for Excellence and Assessment) od strane Cherry Hopton.

 

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju