preskoči na sadržaj

Osnovna škola Horvati Zagreb

Login
ŠKOLA ZA ŽIVOT

RASPORED ZVONA

Klik na sliku za uvećan prikaz!

ŠKOLSKA PREHRANA

Klik na sliku za prikaz aktualnog jelovnika!

UČIONICA BUDUĆNOSTI

Učionica budućnosti opremljena je najnovijom informacijskom tehnologijom koja omogućava interaktivno učenje i razmjenu znanja za učenike škole.

MICROSOFT SCHOOL

ERASMUS+ K1 2018.

ERASMUS + K1 2017.

ERASMUS+ K1

AMORES PROJEKT

ISE PROJEKT

ODS PROJEKT

SNAIL IN SCHOOL

GLOBE PROGRAM

Brojač posjeta
Ispis statistike od 7. 7. 2011.

Ukupno: 578902
Ovaj mjesec: 837
Ovaj tjedan: 662
Danas: 140
Školske vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
A Project management System for a Better Quality of Teaching
Autor: Suzana Delić, 1. 12. 2018.

Ravnateljica škole mr. sc. Biserka Matić-Roško i učiteljica Suzana Delić pohađale su strukturirani tečaj u sklopu Erasmus+ projekta A Project management System for a Better Quality of Teaching

19.11.2018.-25.11.2018.

Barcelona, Španjolska


Tečaj je bio organiziran za učitelje i ravnatelje koji žele zajedničkim naporima i radom unaprijediti kvalitetu obrazovanja i učiniti ga interaktivnijim i uživajućim. Sudionici su naučili kako još uspješnije komunicirati i surađivati s drugim učiteljima kako bi se poboljšao standard poučavanja. Također, razgovarali su o projektiranju te financijskom , ekonomskom i socijalnom status obrazovnih djelatnika u društvu.

Planirane su i stvarene aktivnosti iz ovih područja: pripremanje i planiranje projekata, vođenje projektnog tima, finacije u projekt managementu, komunikacijski alati, partnerstva, upravljanje aktivnostima, suradnja, projekt management alati, rukovođenje i soft vještine, praćenje napredovanja projekata, diskusije i individualne i grupne te praktične aktivnosti.Rezultati ovog strukturiranog tečaja unaprijedit će  kompetencije polaznika vezane za projekt, management i primjenu komunikacijskih alata.

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju